Contact

Team

Bij Qantis geloven we dat werk niet het enige is dat telt in het leven. We geloven dat werken en leven hand in hand gaan, en dat beide belangrijk zijn voor een gelukkig en bevredigend leven. We zijn er trots op dat we een cultuur hebben gecreëerd waarin samenwerking, openheid en creativiteit centraal staan, en waarin we ons inzetten om een ​​positieve werkomgeving te creëren voor al onze medewerkers.

Bij Qantis willen we dat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en een gevoel van betrokkenheid hebben bij ons bedrijf. We zijn een club waarin iedereen zijn of haar mening mag geven, en waarin we samenwerken om onze diensten te verbeteren en te innoveren. We streven ernaar om een ​​werkplek te bieden waar iedereen zich gehoord voelt en waar medewerkers worden aangemoedigd om initiatief te nemen en ideeën aan te dragen.

This is an optional caption for videos.

"We zijn van mening dat werken met plezier de sleutel is tot productiviteit en succes"

Bij Qantis begrijpen we ook dat een goede balans tussen werk en privé belangrijk is voor de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Daarom bieden we flexibele werkopties en ondersteuning om onze medewerkers in staat te stellen hun werk en persoonlijke verplichtingen in evenwicht te houden. We zijn van mening dat werken met plezier de sleutel is tot productiviteit en succes, en we streven ernaar om een ​​werkomgeving te bieden waar medewerkers zich gemotiveerd en geïnspireerd voelen.

Bij Qantis geloven we ook in de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden onze medewerkers de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en hun vaardigheden en kennis te vergroten. We willen dat onze medewerkers de kans krijgen om te groeien en hun potentieel te bereiken, omdat we geloven dat hun succes ons succes is.

Kortom, bij Qantis gaan werk en leven hand in hand.

Icon/Email
Icon/Location Pin

Neem contact op voor meer info

Icon/Phone

Ma – Vr 9:00 – 17:00

Keesomstraat 12C 
1821 BS Alkmaar

Of plan gelijk een kennismakingsgesprek

We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op