Contact

Projecten

Het succes van projecten is afhankelijk van gemaakte afspraken, communicatie hierover maar zeker ook het plezier van alle betrokkenen. Dit geldt voor zowel de opdrachtgever als ook alle teamleden. Wanneer teamleden plezier hebben in het werken aan een project, kan dit de motivatie en het engagement verhogen en leiden tot een positieve sfeer die bijdraagt aan een hogere kwaliteit van het werk.

 

Bij Qantis Projecten begint het proces met het vaststellen van de doelen van het project en het identificeren van de belangrijkste stakeholders. Onze methode zorgt voor een flexibele en collaboratieve aanpak van projectmanagement.

“Het stelt het team in staat om snel te reageren op veranderingen en ervoor te zorgen dat het project succesvol wordt afgerond binnen de gestelde termijn en budget.”

Ook hechten wij veel waarde aan het verzamelen van feedback en het geven van terugkoppeling gedurende het hele project. Alles om te zorgen dat het project op koers blijft en doelen worden behaald.

Onze methode zorgt voor een flexibele en collaboratieve aanpak van projectmanagement. Het stelt het team in staat om snel te reageren op veranderingen en ervoor te zorgen dat het project succesvol wordt afgerond binnen de gestelde termijn en budget. Door onze stapsgewijze aanpak kan de klant na iedere fase stoppen met het project.

Icon/Email
Icon/Location Pin

Neem contact op voor meer info

Icon/Phone

Ma – Vr 9:00 – 17:00

Keesomstraat 12C 
1821 BS Alkmaar

Of plan gelijk een kennismakingsgesprek

We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op