Contact

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

ICT vanaf morgen (IVM) is een zusterbedrijf van Qantis. Bij IVM worden (veelal) jongeren geholpen, die zijn vastgelopen, van thuis op de bank naar werk of vervolgopleiding in de ICT. Want iedereen verdient de kans om mee te doen op de arbeidsmarkt. Door afgeschreven hardware te doneren of door onze ICT-diensten af te nemen, worden deze jongeren geholpen zich te ontwikkelen tot echte ICT-toppers. Zo maken we samen impact!
Dankzij de veilige werkomgeving en werkmodel ontwikkelen zij zich in de ICT-wereld en stromen uit naar een baan of onderwijs met eventueel een praktijkverklaring Medewerker ICT-support op zak.

“Zo maken we samen impact!”

Partners van IVM zijn bedrijven die óf hun afgeschreven ICT-apparatuur investeren en/óf hun ICT-diensten willen uitbesteden als onderdeel van hun sociale en maatschappelijke doelstellingen. De jongeren bij IVM gaan hiermee aan de slag. Alle ICT-apparatuur wordt bij IVM gerefurbished en krijgt een tweede leven of wordt verantwoord afgevoerd. Zo wordt de ICT-afvalberg en het gebruik van kritieke grondstoffen verkleind.

Icon/Email
Icon/Location Pin

Neem contact op voor meer info

Icon/Phone

Ma – Vr 9:00 – 17:00

Keesomstraat 12C 
1821 BS Alkmaar

Of plan gelijk een kennismakingsgesprek

We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op