Contact

Regie

Het is onmogelijk om alle kennis op jouw ICT-afdeling te hebben. Maar er is vaak wel de behoefte aan iemand waar u mee kan sparren over ICT, of dat je af en toe een specialist of een ICT-directeur nodig hebt?
Het zou heerlijk zijn een complete ICT-afdeling te hebben, maar dat is onbetaalbaar.
Qantis Regie as a Service ontzorgt je ICT-afdeling, onafhankelijk, maar kritisch alsof het ons bedrijf is.
Het kritisch blijven beoordelen en verbeteren van je ICT-omgeving is echt een klus die je met een gerust hart aan Qantis kunt uitbesteden.

“Een derde partij die onafhankelijk, op regelmatige basis, uw ICT-gezondheid checkt”

Maar ook steeds meer bedrijven brengen (delen) van hun ICT naar de Cloud, waardoor technische mensen vaak vertrekken en plaatsmaken voor een regie organisatie. Qantis helpt bedrijven met deze transformatie. Van een eerste onderzoek hoe de huidige ICT-omgeving is ingericht tot het compleet uitvoeren van de regiefunctie. Onderdelen zijn hier; het uitstippelen van de ICT-strategie, de architectuur, het ontwerpen en controleren van de ge-outsourde omgeving.

Wij zorgen voor een soepele samenwerking en communicatie, waardoor jouw ICT-transformatie probleemloos verloopt. Met onze expertise en onafhankelijke positie zorgen we ervoor dat alle betrokken partijen op één lijn zitten en dat jouw belangen worden behartigd.

Icon/Email
Icon/Location Pin

Neem contact op voor meer info

Icon/Phone

Ma – Vr 9:00 – 17:00

Keesomstraat 12C 
1821 BS Alkmaar

Of plan gelijk een kennismakingsgesprek

We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op