Contact

Staffing

Bij Qantis betekent Staffing altijd een naadloze vorm van detachering. Wij hebben een uitgebreid netwerk van IT-specialisten, waaronder netwerk engineers, professionals in software of infrastructuur, PMO’ers en IT project managers, die zich graag aan ons verbinden. Onze IT-specialisten zijn in dienst bij Qantis en staan klaar voor diverse opdrachten bij gerenommeerde instellingen, waaronder banken, zorginstellingen en overheidsorganisaties.
Bij Qantis beschikken we te allen tijde over hooggekwalificeerd IT-talent, dat enthousiast is om aan de slag te gaan. Ons streven is om deze specialisten voor langere tijd te detacheren, meestal voor een periode van minimaal een jaar. Maar onze Staffing oplossingen gaan verder dan dat. Wij bieden ook de mogelijkheid om een volledige service desk (met resultaatverplichting) of een Regie service op te zetten en te beheren.

“Bij Qantis staan we niet alleen garant voor de kwaliteit van onze IT-specialisten, maar ook voor onze eigen service.”

Onze toewijding aan uitmuntendheid en onze klantgerichte aanpak maken ons de ideale partner voor al uw Staffing behoeften. Wij streven ernaar om uw organisatie te voorzien van de best passende IT-professionals en een uitstekende service, zodat uw projecten succesvol verlopen en uw IT-omgeving optimaal presteert.

Icon/Email
Icon/Location Pin

Neem contact op voor meer info

Icon/Phone

Ma – Vr 9:00 – 17:00

Keesomstraat 12C 
1821 BS Alkmaar

Of plan gelijk een kennismakingsgesprek

We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op