fbpx

Projecten

Het succes van projecten is afhankelijk van gemaakte afspraken, maar ook van de communicatie en het plezier van alle betrokkenen. Zowel de opdrachtgever en de medewerkers als de medewerkers van QANTIS.

Met een stapsgewijze aanpak voorkomt QANTIS dat te grote, verkeerde of geen toekomst vaste investeringen worden gedaan. Door de stapsgewijze aanpak kan de klant na iedere fase stoppen met het project. Ook kan het project bij een andere partner worden ondergebracht. Dit laatste willen wij natuurlijk niet, dus doet QANTIS haar best om u een goed gevoel over het project te geven, zowel in kwaliteit als in kwantiteit.

capacity-planning.png

Over QANTIS

Vertrouwen moet je verdienen, dat is precies de reden waarom partijen en medewerkers graag met ons samenwerken! Zeggen wat je denkt en doen wat je zegt, dát maakt Qantis een vooruitstrevend bedrijf met gedreven mensen. Daarbij zijn we van mening dat het belangrijkste aspect van een goede dienstverlening is dat mensen blij worden van het resultaat. Van begin tot einde moet er een positieve beleving zijn, zowel voor de klant als medewerker.

Fouten maken doet iedereen, maar hoe ga je hiermee om en hoe los je het op? Dat is wat telt! Om open, eerlijk en transparant te zijn moet je lef hebben. Dat is niet alleen zeggen wat je van plan bent maar het ook daadwerkelijk doen.

Directie QANTIS

 Ewout Nijland

Folco Bens

Latest News

©2019 QANTIS

Search