Contact

Cloud

Bij Qantis geloven we sterk in de voordelen van het bewaren van je bestanden in de Cloud. Het biedt een veiligere oplossing dan het bewaren van al je gegevens op een computer. Door gebruik te maken van de Cloud ben je minder vatbaar voor dataverlies, omdat je bestanden niet meer op één locatie staan.

 

Cloud Services gaat verder dan het opslaan van bestanden. Het omvat ook het opslaan van software, waardoor je geen software meer hoeft te kopen, maar deze kunt huren voor een bepaalde periode. Een bekend voorbeeld hiervan is Office 365, waarin programma’s zoals Word, Excel en meer beschikbaar zijn. In plaats van de software op je computer te installeren, krijg je via het internet toegang tot de software.

“We streven ernaar om jouw IT-omgeving te optimaliseren en jouw bedrijf te helpen groeien.”

Onze ervaren Cloud professionals zorgen voor een vlekkeloze implementatie en migratie naar de Cloud. Zij beheren en monitoren jouw Cloud omgeving om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft draaien. Daarnaast houden we je systemen up-to-date en zorgen we voor de benodigde beveiligingsmaatregelen, zodat jouw gegevens altijd veilig zijn.

Icon/Email
Icon/Location Pin

Neem contact op voor meer info

Icon/Phone

Ma – Vr 9:00 – 17:00

Keesomstraat 12C 
1821 BS Alkmaar

Of plan gelijk een kennismakingsgesprek

We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op