skip to Main Content
088 - 35 20 600 contact@qantis.nl
Even Voorstellen: Dit Is Marina

Even voorstellen: dit is Marina

Marina

‘’Belangrijk in mijn functie is om de mensen om mij heen te enthousiasmeren om samen of mij te helpen de beoogde doelen te bereiken”

Even voorstellen: dit is Marina, ze is bij Qantis gestart als PMO met als eerste opdrachtgever VodafoneZiggo in Amsterdam.

Hallo allemaal,

Ik ben Marina Chance, getrouwd en moeder van 2 zoons en een bonus zoon. Naast deze hobby ben ik bij Qantis gestart als PMO met als eerste opdrachtgever VodafoneZiggo in Amsterdam.

Hiervoor was ik Personal Assistant/directiesecretaresse, maar bij mijn vorige werkgever, heb ik mij omgeschoold tot Projectmanager IT. Ondanks vele raakvlakken past deze functie meer bij mij omdat ik het geweldig vind om continu doelen te bereiken en echt wat ‘neer te zetten’.

Een tijdje terug, kwam ik in gesprek met Anouschka en vervolgens Ewout om dit werk als consultant te doen. Aangezien ik mij meer wilde ontwikkelen in projectmanagement, was dit een uitgelezen kans om nieuwe ervaringen op te doen.

Belangrijk in mijn functie is om de mensen om mij heen te enthousiasmeren om samen of mij te helpen de beoogde doelen te bereiken. In een grote organisatie als VodafoneZiggo met een e-mailcultuur, heb ik gemerkt dat een ‘persoonlijk’ telefoontje of Skype call, wanneer een face to face gesprek niet mogelijk is, wonderen doet om meer informatie te verkrijgen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om taarten te bakken en lekker te koken voor familie en vrienden, maar ik ga ook graag uit voor een hapje, drankje en een dansje!

We heten Marina van harte welkom en zijn erg blij met haar als nieuwe aanwinst!

Back To Top