fbpx
ssl-padlock-233x300.jpg

Security

Heden ten dage is een goede beveiliging van data een absolute noodzaak voor een organisatie. Naast schade aan de bedrijfsvoering kan een beveiligingsincident ook reputatieschade opleveren. Qantis helpt organisaties om deze beide risico’s zo klein mogelijk te houden.

Vele bedreigingen komen tegenwoordig op organisaties af waaronder

  • Snelle ontwikkelingen in de markt,
  • Te kort aan gekwaliceerd personeel,
  • Vele start-ups met concurrende producten of diensten,
  • Branchevervaging,
  • Disruptie door nieuwe technologien;

Maar ook bedreigingen zoals gehackt worden en/of slachtoffer worden van ransomware kunnen grote impact hebben op de continuiteit van een bedrijf. In de huidige tijd van digitalisering is het van groot belang voor organisaties om de beveiliging op orde te hebben. De nieuwe wet AVG (GDPR) heeft eveneens gevolgen voor de beveiliging van de gegevens van uw bedrijf. Onder de nieuwe wet kunnen grote boetes uitgedeeld kunnen worden voor het niet op orde hebben van de veiligheid / beveiliging van gegevens.

Qantis helpt organisaties op verschillende manieren inzicht te krijgen in en bij het verbeteren van de beveiliging van de complexe infrastructuren. Daarnaast ondersteunt Qantis organisaties bij het aangaan / verkrijgen van een Cyber Verzekering. Samen met een partner helpt QANTIS organisaties met een cyber verzekering bij de forensische analyse wanneer een beveiligings incident heeft plaatsgevonden.

QANTIS kan u onder andere helpen met de volgende diensten:

  • Onderzoek Gegevenslek (Data Breach response ) – Forensische analyse wanneer een inbraak is geweest. Deze activiteit wordt normaal gesproken door een verzekeringsmaatschappij opgestart.
  • Security Advies – diverse health checks en audits.
  • Cyber Academy – training en opleiding voor alle nivo’s
  • Cyber Assurance – Wat voor risico’s loopt een organisatie en zeker stellen dat alle risico’s zijn onderschreven bij een verzekeringsmaatschappij.
  • Security Diensten  – Ontwerp, implementatie en monitoren van infrastructuur security hard- en software.

Wij gaan graag met u in gesprek over wat QANTIS kan doen om u te helpen bij het verminderen van digitale risico’s.

Over QANTIS

Vertrouwen moet je verdienen, dat is precies de reden waarom partijen en medewerkers graag met ons samenwerken! Zeggen wat je denkt en doen wat je zegt, dát maakt Qantis een vooruitstrevend bedrijf met gedreven mensen. Daarbij zijn we van mening dat het belangrijkste aspect van een goede dienstverlening is dat mensen blij worden van het resultaat. Van begin tot einde moet er een positieve beleving zijn, zowel voor de klant als medewerker.

Fouten maken doet iedereen, maar hoe ga je hiermee om en hoe los je het op? Dat is wat telt! Om open, eerlijk en transparant te zijn moet je lef hebben. Dat is niet alleen zeggen wat je van plan bent maar het ook daadwerkelijk doen.

Directie QANTIS

 Ewout Nijland

Folco Bens

Latest News

©2019 QANTIS

Search