fbpx
regie.png

Met Qantis krijgt u grip op uw IT

 

Steeds meer bedrijven brengen (delen) van hun ICT naar de Cloud, waardoor technische mensen vaak vertrekken en plaatsmaken voor een regie organisatie.

Qantis helpt bedrijven met deze transformatie van een eerste onderzoek hoe de huidige ICT omgeving is ingericht tot het complete uitvoeren van de regiefunctie. Onderdelen zijn hier het uitstippelen van de ICT strategie, de architect tuur, het ontwerpen en controleren van de ge-outsourcede omgeving. We zijn ook wel de Haarlemmer olie tussen de klant en de leverancier in deze.

Over QANTIS

Vertrouwen moet je verdienen, dat is precies de reden waarom partijen en medewerkers graag met ons samenwerken! Zeggen wat je denkt en doen wat je zegt, dát maakt Qantis een vooruitstrevend bedrijf met gedreven mensen. Daarbij zijn we van mening dat het belangrijkste aspect van een goede dienstverlening is dat mensen blij worden van het resultaat. Van begin tot einde moet er een positieve beleving zijn, zowel voor de klant als medewerker.

Fouten maken doet iedereen, maar hoe ga je hiermee om en hoe los je het op? Dat is wat telt! Om open, eerlijk en transparant te zijn moet je lef hebben. Dat is niet alleen zeggen wat je van plan bent maar het ook daadwerkelijk doen.

Directie QANTIS

 Ewout Nijland

Folco Bens

Latest News

©2019 QANTIS

Search