fbpx

Consultancy

 

Is het op uw ICT afdeling eigenlijk ook wat te druk? Komt er een groot project aan waar u wel wat hulp bij zou kunnen gebruiken? Heeft u te maken met langdurig zieken op uw afdeling? Of ligt er veel werk dat zich maar blijft opstapelen?

QANTIS kan u als ICT business partner helpen met (tijdelijke) flexibele inzet van ICT professionals op uw ICT afdeling. Van beheerder tot ICT Manager en van PMO tot Lead Architect. QANTIS werkt met eigen vaste professionals en heeft een grote flexiblele schil van bij ons allen bekende zelfstandigen. Onze professionals zijn gecertificeerd en werken continu aan het up-to-date houden van hun kennis en expertise.

staffing1.jpg

Over QANTIS

Vertrouwen moet je verdienen, dat is precies de reden waarom partijen en medewerkers graag met ons samenwerken! Zeggen wat je denkt en doen wat je zegt, dát maakt Qantis een vooruitstrevend bedrijf met gedreven mensen. Daarbij zijn we van mening dat het belangrijkste aspect van een goede dienstverlening is dat mensen blij worden van het resultaat. Van begin tot einde moet er een positieve beleving zijn, zowel voor de klant als medewerker.

Fouten maken doet iedereen, maar hoe ga je hiermee om en hoe los je het op? Dat is wat telt! Om open, eerlijk en transparant te zijn moet je lef hebben. Dat is niet alleen zeggen wat je van plan bent maar het ook daadwerkelijk doen.

Directie QANTIS

 Ewout Nijland

Folco Bens

Latest News

©2019 QANTIS

Search