Contact

Cyber Security

In deze moderne tijd vormen cyberbedreigingen een constant risico voor de gevoelige data, winstgevendheid en reputatie van bedrijven. Het is daarom essentieel dat IT-beveiliging als een doorlopende activiteit wordt beschouwd en dat er voortdurend wordt gewerkt aan het verbeteren van de beveiliging van bedrijfsnetwerken en gegevens. Een goed inzicht in hoe gebruikers, klanten en applicaties toegang krijgen tot data, evenals hoe apparaten zijn geconfigureerd, is hierbij van groot belang.

 

Onze hoogopgeleide professionals leveren ondersteuning die jouw organisatie helpt bij het versterken van de digitale beveiliging. Of het nu gaat om het uitvoeren van penetratietesten, het implementeren van veiligheidsmaatregelen of het reageren op incidenten, onze experts staan voor je klaar.

“Onze experts zijn op de hoogte van de nieuwste bedreigingen, trends en best practices op het gebied van cybersecurity.”

Met een professional van Qantis ben je verzekerd van hoogwaardige expertise en toegewijde ondersteuning. Neem vandaag nog contact op met Qantis en ontdek hoe onze Cybersecurity Professional jouw organisatie kan versterken tegen de toenemende cyberdreigingen. Samen bouwen we aan een robuuste en veerkrachtige cybersecurityverdediging.

Icon/Email
Icon/Location Pin

Neem contact op voor meer info

Icon/Phone

Ma – Vr 9:00 – 17:00

Keesomstraat 12C 
1821 BS Alkmaar

Of plan gelijk een kennismakingsgesprek

We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op