Projecten

QANTIS is een onafhankelijk speler met kennis op het gebied van complexe infrastructuren. Met de jarenlange kennis en kunde die QANTIS inzet, is QANTIS in staat om projecten succesvol uit te voeren.

Het succes van projecten is afhankelijk van gemaakte afspraken, maar ook van de communicatie en het plezier van iedereen betrokken. Zowel de klant en zijn medewerkers als de medewerkers van QANTIS. Wij zijn een pragmatische club, waarmee we vooral aangeven dat projecten niet te groot gemaakt moeten worden en stap voor stap tot een voor iedereen goed resultaat gebracht moeten worden.

Met deze stapsgewijze aanpak voorkomt QANTIS dat te grote, verkeerde of geen toekomst vaste investeringen worden gedaan. Het kan natuurlijk dat een organisatie bedenkt dat een andere richting beter past bij de strategie. Door de stapsgewijze aanpak kan de klant na iedere fase stoppen met het project. Ook kan het project bij een andere partner worden  ondergebracht. Dit laatste willen wij natuurlijk niet, dus doet QANTIS haar best om u een goed gevoel over het project te geven, zowel in kwaliteit als in kwantiteit.

Fixed price projecten worden uitgevoerd door een QANTIS project manager. Het gaat hierbij om resultaatsverplichtingen. De klant kan echter ook zijn eigen project manager inzetten. In dit geval wordt de zogenaamde ‘Statement of Work’ gebruikt. Hierbij wordt wel aangegeven hoeveel uur ongeveer gebruikt worden maar wordt het werk gefactureerd op basis van een uurtarief. Alleen voor projecten die te maken hebben met  infrastructuur wordt een offerte opgesteld. De offerte en de uitvoering worden gedaan op basis van Tollgate model en IPMA / Prince Methodes.

Bij voorkeur start QANTIS samen met u een project op vanaf de inventarisatie fase – ondere andere het vast-/opstellen van de functionele eisen en wensen – maar QANTIS kan uiteraard ook in een latere fase aansluiten, bijvoorbeeld voor het opstellen van het technisch / detail ontwerp of bij de implementatie. Naast het zelf uitvoeren, is QANTIS ook goed in staat om de klant van advies te voorzien binnen bepaalde projecten of een review te doen van bepaalde architecturen, ontwerpen, testdocumenten en implementatie/migratieplannen.

QANTIS maakt als tool gebruik van LifeCycleSuite. Echter wanneer de klant eigen tooling heeft zal QANTIS desgewenst hiervan gebruik maken.

Graag maken wij vrijblijvend een afspraak met u om te bezien wat wij voor u kunnen doen.

capacity-planning.png

Over QANTIS

Qantis is begonnen als een organisatie die Regie as a Service levert. Een goed ingerichte IT-regieorganisatie maakt namelijk van IT eindelijk de gesprekspartner waar de business al jaren naar op zoek is.

 Qantis levert naast regie as a service de flexibele inzet van hoog opgeleide ICT-specialisten en levert kennis en ervaring waar onze klanten dat nodig hebben. Afhankelijk van de wensen van de klant bieden wij inzet van specialisten in de vorm van detachering en Projectrealisatie.

Onze directie

Ewout Nijland
Folco Bens
©2019 QANTIS

Search