U vraagt, wij draaien


Is het op uw ICT afdeling eigenlijk ook wat te druk? Komt er een groot project aan waar u wel wat hulp bij zou kunnen gebruiken? Heeft u te maken met langdurig zieken op uw afdeling? Of ligt er veel werk dat zich maar blijft opstapelen?

QANTIS kan u als ICT business partner helpen met (tijdelijke) flexibele inzet van ICT professionals op uw ICT afdeling. Van Helpdeskmedewerker tot ICT Manager, en van Systeembeheerder tot Lead Architect. QANTIS werkt met eigen vaste professionals en heeft een grote flexiblele schil van zelfstandigen. Onze professionals zijn gecertificeerd en werken continu aan het up-to-date houden van hun kennis en expertise.

Detachering is voor ons meer dan alleen het helpen van organisaties met flexibel inzetbare ICT professionals. Wij zorgen dat uw ICT afdeling de business efficiënter en effectiever kan ondersteunen.
QANTIS staat voor: detacheren met toegevoegde waarde. Bij QANTIS is detachering ook: met u meedenken, daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren, u ontzorgen en verrassen. Nadenken over hoe we u nog beter van dienst kunnen zijn, u ondersteunen met benchmarks en u adviseren over ICT service optimalisatie. We bieden u de mogelijkheid deel te nemen aan inhoudelijke events over ICT-gerelateerde onderwerpen, binnen uw branche of juist branche-overstijgend.

Ook de match tussen de organisatie en de professional vinden wij erg belangrijk. De ICT professional moet nauw aansluiten bij uw behoefte aan kennis en ervaring, maar moet ook goed passen binnen uw organisatie en cultuur. Concreet leveren wij onderstaande plussen als toegevoegde waarde, kosteloos bij de inzet van onze ICT professionals.
  • We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag, zodat we u integraler kunnen adviseren en zodat u de inzet van onze ICT professionals optimaal kunt benutten;
  • Gezamenlijk stemmen we doelen af, aan de hand van KPI’s, zodat we gericht ergens naar toe kunnen werken;
  • We brengen u samen met andere klanten om ICT kennis en ervaringen te delen;
  • We verzorgen opleidingen op maat, aangepast op uw wensen en omstandigheden, zodat onze ICT professionals u optimaal kunnen ondersteunen;
  • Wij verzorgen coaching on the job van onze ICT professionals, gericht op hun ontwikkeling én op uw opdracht.
QANTIS biedt een garantie van 5 dagen. Want uiteindelijk moet het wel goed voelen en passen. We zeggen immers niet voor niets: We make IT Easy!
staffing1.jpg

Over QANTIS

Qantis is begonnen als een organisatie die Regie as a Service levert. Een goed ingerichte IT-regieorganisatie maakt namelijk van IT eindelijk de gesprekspartner waar de business al jaren naar op zoek is.

 Qantis levert naast regie as a service de flexibele inzet van hoog opgeleide ICT-specialisten en levert kennis en ervaring waar onze klanten dat nodig hebben. Afhankelijk van de wensen van de klant bieden wij inzet van specialisten in de vorm van detachering en Projectrealisatie.

Onze directie


Notice: Array to string conversion in C:\wamp64\www\sites\qantis.nl\modules\mod_sp_smart_slider\helper.php on line 74

Notice: Array to string conversion in C:\wamp64\www\sites\qantis.nl\modules\mod_sp_smart_slider\helper.php on line 75

Notice: Array to string conversion in C:\wamp64\www\sites\qantis.nl\modules\mod_sp_smart_slider\helper.php on line 79

Notice: Array to string conversion in C:\wamp64\www\sites\qantis.nl\modules\mod_sp_smart_slider\helper.php on line 74

Notice: Array to string conversion in C:\wamp64\www\sites\qantis.nl\modules\mod_sp_smart_slider\helper.php on line 75

Notice: Array to string conversion in C:\wamp64\www\sites\qantis.nl\modules\mod_sp_smart_slider\helper.php on line 79
Ewout Nijland
Folco Bens
©2019 QANTIS

Search